Σχεδιασμός ΙστοσελίδωνΈνας από τους πιο αποτελεσματικούς τρόπους διαφήμισης και προώθησης της επιχείρησής σας είναι ένας διαδικτυακός τόπος. Η Spartan Software αναλαμβάνει εξ' ολοκλήρου την ανάπτυξη ιστοτόπων, διαδικτυακών πυλών (portals) και ηλεκτρονικών καταστημάτων (e-commerce) για λογαριασμό κάθε μορφής επιχείρησης.

Εκτός από τον σχεδιασμό και την ανάπτυξη των ιστοσελίδων αναλαμβάνουμε για λογαριασμό του πελάτη τη φιλοξενία τους σε servers στο διαδίκτυο, την προώθησή τους στις πιο δημοφιλείς μηχανές αναζήτησης και στην περίπτωση που το επιθυμεί, την κατοχύρωση ονόματος χώρου (domain name) για λογαριασμό του της μορφής mycompany.gr, mycompany.eu ή mycompany.com.

Για την ανάπτυξη ιστοσελίδων χρησιμοποιούνται οι πιο σύγχρονες τεχνολογίες και μέθοδοι ενώ οι πρωταρχικοί παράγοντες που λαμβάνονται υπόψη κατά τον σχεδιασμό και που συγκροτούν τη γενικότερη φιλοσοφία μας είναι η καλαισθησία, η ευχρηστία, η ταχύτητα φόρτωσής τους και φυσικά η φιλικότητα στις μηχανές αναζήτησης (SEO).

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη δημιουργία ιστοσελίδας για τη δική σας επιχείρηση, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.